Η ΕΤΑΙΡΙΑ

We are EXEO

Η EXEO είναι μια εταιρία με σημαντική εμπειρία στον χώρο της Τεχνολογίας, της Επικοινωνίας και της Συμβουλευτικής, που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εξειδικευμένου software, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.
Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών. Όπως σε κάθε τεχνολογικό τομέα αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, με μεθοδικότητα και επιμονή.

Χαρακτηριστική είναι επίσης η συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, προσφέροντας στους πελάτες μας το επιθυμητό προϊόν, στο σωστό χρόνο, με άψογη υποστήριξη στο διηνεκές.

Με τους πελάτες μας και τους εξωτερικούς και επιστημονικούς μας συνεργάτες αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης.
Το πάθος και η αποφασιστικότητα είναι η εμπνεύστρια κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε έργο, το οποίο αναλαμβάνουμε πάντα με αφοσίωση και προσοχή.

Έως σήμερα έχουμε υλοποιήσει πληθώρα πολύπλοκων και απαιτητικών εφαρμογών και με γνώμονα την εμπειρία αλλά και την πίστη των στελεχών μας στο όραμα της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη, ανοίγουμε νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Η EXEO στεγάζεται στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, το πρώτο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας και διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών και των έργων της.

divider

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Download arrow
divider